Cégünk vállalja behatolásjelző rendszerek (riasztó rendszerek) telepítését, karbantartását, bővítését, fejlesztését, régi, elavult rendszerek cseréjét!

Az egyre romló közbiztonság miatt értékeink védelme és a lakásvédelem egyre fontosabbá válik. A biztonságtechnika hatalmas fejlődésének köszönhetően ma már egy objektum elektronikus biztonsági rendszerrel történő védelme sokkal olcsóbb és megbízhatóbb mint az “élő erős őrzés”.

Esetleges behatolás esetén szinte azonnal értesítést kapunk az eseményről, legyünk bármilyen távol otthonunktól, vagy vállalkozásunk telephelyétől.

A riasztórendszerek kezelőből, riasztóközpontból,  érzékelőkből, kül- vagy beltéri hang- és fényjelzőből álló egységek, melyek nemes egyszerűséggel garantálják biztonságunkat.

Immár hazánkban is elérhetők a SECOLink innovatív behatolásjelző központok. Megbízható működés, intelligens funkciók, 3 év garancia, és mindez versenyképes áron!

SECOLink termékcsalád központjai és kezelői új irányvonalat jelentenek a behatolás jelzés területén. A megbízható működés mellett az egyszerű és kényelmes használat jelentős hangsúlyt kapott az eszközök fejlesztése során. Néhány olyan egyedi jellemző, ami az átlag fölé emeli a rendszer funkcionalitását:

– 4 teljes értékű partíció többféle élesítési móddal;

– karakteres vagy grafikus LCD használata;

– ikonos, szöveges, kombinált zóna és állapot kijelzés a kezelőn (Normál / Egyszerű / Haladó);

– 4, 5, 7 számjegyű kód, bevitel utáni automatikus nyugtázással; 4 – 8 jegyű kód manuális nyugtázással;

– közös partíció definiálása és zóna duplázás (csak PAS832);

– hőmérséklet érzékelés és kijelzés a kezelőkben;

– hőmérséklet alapú vezérlés műveletek;

– személyre szabható gyorsmenü rendszer;

– kapcsolat gyorsbillentyű a telepítő elérhetőségeivel;

– legáltalánosabb igények szerint konfigurált alap beállítások;– azonnali (soros porton keresztüli) GPRS / Rádió / IP alapú átjelzés;

– élesítés, hatástalanítás és kimenet vezérlés mobil telefonról (hívással, SMS-el);– partíció állapot és aktuális hőmérséklet infó küldése SMS-ben;

– esemény előfordulás esetén hívás, SMS mobiltelefonra;

– a küldött SMS tartalmazza az aktiváló zóna, partíció, felhasználó neveket;

– telefonon keresztüli belehallgatás az élesített rendszerbe; 

– újraindítás utáni villámgyors feléledés (az első események hálózattól függően 25-45 másodpercen belül megérkeznek a távfelügyeleti állomásra);